Wermlands Mejeri

Wermlands Mejeri

Branding
Instore
Kampanj
Produktion

Oj, vilken resa det har varit – och är fortfarande!

Bulldozer och Wermlands Mejeri har varit bästisar och lojala partners sedan den dagen då en grupp lokala bönder bestämde sig för att bli ett företag. Från att ha varit en helt okänd nykomling är varumärket nu en älskad favorit hos varje värmlänning och marknadsledare i en tuff bransch.

Från förpackningsdesign till sociala medier

Vi har haft förmånen att vara en del av Wermlands Mejeris utveckling sedan starten. Från att skapa fångande förpackningsdesign till den första mjölklitern och alla andra produkter till effektiv kommunikation i och utanför butik och marknadsföring i tidningar och radio. En otroligt viktig del i framgångsreceptet har också varit en lika stark som underhållande digital närvaro.

Bygga community

Med ett strategiskt och aktivt arbete i sociala medier har vi sett till att Wermlands Mejeri har en stark och engagerad online-community som ständigt interagerar med varumärket.

Bulldozers långa, lyhörda och snabbfotade relation med Wermlands Mejeri relation har bidragit till att bygga det framgångsrika, välkända och älskade varumärke det är idag. Vi ser fram emot att fortsätta vara deras partner och stödja dem i deras fortsatta tillväxt och utveckling på marknaden.

Ansvarig projektledare

Janne Svensson

Janne Svensson

Kundansvarig projektledare