Löfbergs

Löfbergs

Instore
Kampanj
Produktion

Både butiksmaterial och B2B

I nära samarbete med företagets marknadsavdelning samt kategori- och produktansvariga har vi hjälpt Löfbergs att ta fram produktkataloger anpassade för deras olika kundsegment. I produktioner för hotell, caféer och restauranger inom Out Of Home (OOH) fokuserar innehållet på att visa upp produktsortimentet på ett tydligt och attraktivt sätt för att locka till köp.

Relationsbyggande kommunikation överallt

I allt material vi tar fram är det lika viktigt att lyfta Löfbergs kaffekunskap, branschkännedom och kundförståelse för att visa hur de uppfyller branschens unika behov. Till Löfbergs säljkår har vi producerat anpassade retail-kataloger för att marknadsföra rosteriets produkter och underlätta införsäljning till butik.

Synlighet hela kundvarvet

Utöver produktkatalogerna har vi skapat material till olika miljöer som stöttar Löfbergs kampanjer och marknadsföringsinsatser i butik. I det ingår bland annat displayskyltar till förbutiker, dekaler till kylar och golv, tävlingskoncept och annan snygg kommunikation som tar för sig i hyllan.

Vi strävar alltid efter att leverera lösningar av hög kvalitet som hjälper Löfbergs att sticka ut och nå fram till både lojala och nya kunder. Som samarbetspartner är vi glada över att få vara en del av deras resa och framgång.

Ansvarig projektledare