Är du vår nya kreatör?

Nu söker vi en kreatör som älskar idéer och uttrycker dem i rörligt format, främst med motion graphics. Vi tänker att du vaknar varje morgon med lusten att skapa känsloladdade upplevelser för på byrån väntar ett team som hoppat ur sängen av exakt den anledningen. Tillsammans med dig vill vi kreera kommunikation som spelar roll för människor, som överraskar kunden och kundens kund, ja, kanske till och med oss själva.

Vi går inte in på vilka mjukvaror du hanterar, vi antar att du kan verktygen du behöver. Du behöver heller inte vara en varm, nyfiken, sympatisk och rolig person som älskar reklam och film. Det blir du hos oss!

Berätta om dig själv, dina erfarenheter och vad du drömmer om. Bifoga ditt CV här och/eller länka till portfölj. Du kan också mejla direkt till jobb@bulldozer.se. Skriv ”KREATÖR” i ämnesraden så hamnar mejlet i rätt brevlåda.

Skicka din ansökan senast 30/6.

Låter det som någon du känner? Tipsa eller dela gärna vidare!

 

 

Vi söker en skarp filmare!

Har du känsla för historieberättande som når in och inte bara ut och kan ta projekt hela vägen från start till mål? Då är du den filmare som vi söker! Du ska ha bra koll på filmfoto, ljudupptagning, redigering och grading samt kunna göra enklare animeringar.

Låter det som du? Skicka en ansökan så snart som möjligt i formuläret nedan och berätta om dig själv, dina erfarenheter och vad du drömmer om.

Bifoga ditt CV och/eller länka till arbetsprover eller portfölj. Du kan också mejla direkt till jobb@bulldozer.se. Skriv ”SKARP FILMARE” i ämnesraden så hamnar mejlet i rätt brevlåda.

Skicka din ansökan senast 30/6.

Psst! Om du inte är filmare men känner någon som är, tipsa eller dela gärna vidare!

Sök till oss

Fyll i formuläret för att skicka en jobbansökan eller om du är intresserad av att praktisera hos oss.

Vad söker du?

      Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.