Dags att förändra

Visst vill du att något ska ändras? Kanske har du precis startat en ny verksamhet och vill hitta varumärkets look-and-feel? Kanske har du precis tagit fram en ny produkt eller tjänst som du vill att målgruppen ska upptäcka? Eller så är det dags att putsa hemsidan, vässa argumenten och få Google att lyfta upp ditt företag i sökningarna. På Bulldozer får du både bredden och djupet i allt som rör marknadsföring.

Branding
Bulldozers skickliga strateger ser till att göra det mesta och bästa av ditt varumärke. Vad ska det stå för? Hur ska det se ut, kännas, låta och smaka? Vi hittar själen i ditt varumärke och tar fram logotyp, grafisk profil, bildspråk, tonalitet och förpackningsdesigner. Vi kan vässa din vision, varumärkeslöfte och hitta en punchig pay-off som alla kommer ihåg.

Kampanjer
När du har något som du vill att världen ska veta, göra eller ändra åsikt om är Bulldozer din pålitliga partner i kampanjarbetet. Tillsammans spetsar vi insikterna och hittar in i människors hjärtan. Våra strateger förslår strategi, kanalval och plattformar och våra kreatörer utformar koncept som kommer beröra och skapa buzz. Här ingår också PR-arbete och medieplanering.

Instore / Produktion
Vår verksamhet sträcker sig över flera områden inom marknadsföring och varumärkesexponering både på plats i butik och genom olika digitala kanaler. Vi tar hand om allt från små vippor och popups till större exponeringsytor som kyl- och golvdekaler samt mobilannonsering och kupongerbjudanden. Genom våra tjänster säkerställer vi att varumärken syns och kommuniceras effektivt till kunderna.

Vi hanterar också produktionen av kataloger, anpassar material för tillgänglighet, och ser till att butikerna får rätt exponering och säljmaterial. Vårt arbete innefattar även att skapa och underhålla bildbanker med relevanta kampanj- och produktbilder för att säkerställa att materialet alltid är aktuellt och attraktivt.

Under våra 20 år med Brämhults, 4 år med God Morgon och 6 år med hela Eckes granini-koncernen har vi byggt upp en gedigen erfarenhet inom branschen. Vi tar fram gemensamma material för koncernens olika varumärken och hanterar allt från bildretusch och design till språkanpassningar och projektledning av stora designförändringar.

Vår flexibilitet och fokus på kundservice gör att vi kan möta våra kunders behov på ett effektivt sätt och leverera resultat med korta ledtider. Genom att samarbeta med andra byråer och säljkårer säkerställer vi att våra kunder får en helhetslösning som ger maximal effekt i deras marknadsföring.

Sociala medier
Vill du ha hjälp att ta fram en strategi och innehållsplan för sociala medier? Det fixar vår content manager som också kan sköta annonsering och kampanjer åt dig, skriva Google Ads och uppdatera nyhetssidan på din webb. Om du vill ordnar vi en bildbank med foton och filmer som du kan använda under lång tid i många olika sammanhang.

Rörligt
Om vi måste välja ett, så är film ett av Bulldozers absoluta expertområden. Vårt filmteam tar hand om idéarbete, manusskrivande och casting såväl som inspelning och klippning. Allt sker i nära samarbete med dig för att vi verkligen ska fånga kärnan i ditt budskap. Då vi har en egen studio och omfattande filmutrustning går produktionerna snabbt och smidigt. Och vill du ha en animerad film, som en instruktions- eller informationsfilm, är vår skickliga animatör redo att briljera.

Digitalt
Få en lättarbetad och användarvänlig hemsida med krispig look. På byrån arbetar erfarna utvecklare som lägger stor vikt vid UI och UX, alltså hur webben ser ut och fungerar. De kan allt om digital tillgänglighetsanpassning som WCAG och DOS-lagen. Givetvis designar vi också appar och gör alla slags digitala annonser.

Ljud
Är det en podcast du behöver? Eller en radioreklam, en jingle eller speakerröst för en film? Låt vår ljudproducent ta hand om det. Med egen studio och ett stort nätverk har Bulldozer de bästa förutsättningarna för ljudinspelningar. Vi slipar fram idé, budskap och hittar rösterna som gör din kommunikation levande och inspirerande.