Min Klassiker

En Svensk Klassiker

Digitalt

Folkhälsa i fokus

En Svensk Klassiker – med loppen Vasaloppet, Engelbrektsloppet, Vansbrosimningen, Vätternrundan och Lidingöloppet – vill ge människor inspiration och motivation till motion året runt. Bulldozer har varit en samarbetspartner till En Svensk Klassiker sedan 2018, då utveckling av folkhälsan är något som vi båda vill vara med och bidra till.

En app för alla

Med åren har folkrörelsen runt En Svensk Klassiker vuxit och det finns en samhörighet bland motionärer på alla olika nivåer – nybörjare, motionärer och elitmotionärer. Något som organisationen bakom En Svensk Klassiker ville ta vara på genom att utveckla en app. Bulldozer ansvarade för analys, idé, struktur, funktion, design och innehåll.

Appen Min Klassiker

Resultatet blev app som innehåller allt från inspiration och nyttig information till tips från experter och utvecklade träningsprogram som är enkla att följa. För En Svensk Klassikers partners är det en arena för exponering och genom appen kan användaren interagera med andra klassikerentusiaster. Sammantaget en digital plattform för att klara utmaningen med En Svensk Klassiker oavsett nivå på ens sportsliga satsning.

Ansvarig projektledare

Anders Kåpe

Kundansvarig projektledare