Vi söker utvecklare!

Är du en driven och kreativ person som älskar att koda? Då kan du vara vår nya utvecklare. På Bulldozer blir du en del av ett fantastiskt team som alltid försöker nå nya höjder. Tillsammans strävar vi efter att utvecklas och hitta nya vägar, vilket är något vi även söker efter hos våra framtida teammedlemmar. För oss är engagemang viktigare än antal år i branschen. Här får du chansen att arbeta i en kreativ och rolig miljö, där du alltid har utrymme att uttrycka dina tankar. Nya, unika och kreativa idéer är något som vi älskar och eftersträvar i våra projekt. Som vår kollega involveras du därför tidigt i projekt och uppmuntras till att testa nya tekniska lösningar i de fall där det passar. Du får helt enkelt möjligheten att påverka på riktigt.

Som utvecklare på Bulldozer får du arbeta med många olika typer av kunder. Du ska brinna för att lära dig nya saker och försöka göra det lilla extra – för Bulldozers, våra kunders, men kanske framförallt din egen skull.

Kompetenser vi söker
– PHP
– WordPress
– JavaScript
– HTML/CSS

Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande
– React/vue
– Linux
– Design Figma/Invision/Photoshop

Utöver ovanstående kompetenser krävs ingen speciell yrkeserfarenhet. Skicka din ansökan senast den 11 september med CV och personligt brev till charlotta@nullbulldozer.se och skriv utvecklare i ämnesraden. Hoppas vi ses och hörs snart!