Kallar du dig själv för kreatör? Då  är du kanske vår nästa copywriter.

På Bulldozer tänker vi annorlunda. Vi vill inte bara göra skillnad för våra kunder, utan också för människor och samhället. Det tror vi är framtidens sätt att kommunicera på och kommer ge resultat för företag och organisationer i längden. Med nyfikenhet på vår omvärld och ett stort brinnande hjärta hittar vi syften och mening med varumärken. Vad de står för och vad de vill förmedla.

Nu söker vi en driven copywriter som älskar att spåna fram starka idéer och skapa meningsfull kommunikation. På Bulldozer blir du en del av ett fantastiskt team som alltid försöker nå nya höjder. Tillsammans strävar vi efter att utvecklas och hitta nya vägar, vilket är något vi även söker efter hos våra framtida teammedlemmar. För oss är engagemang viktigare än antal år i branschen. Här får du chansen att arbeta i en kreativ och rolig miljö, där du alltid har utrymme att uttrycka dina tankar. Nya, unika och kreativa idéer är något som vi älskar och eftersträvar i våra projekt.

Som copywriter på Bulldozer får du arbeta med många olika typer av kunder. Du ska brinna för att lära dig nya saker och försöka göra det lilla extra – för Bulldozers, våra kunders, men kanske framförallt din egen skull.

Vi tror att du:
– Har ett prestigelöst sätt med passion för riktigt bra, idéstark kommunikation.
– Är stark på digitala koncept, hänger med och är en del av den digitala utvecklingen.
– Har ett naturligt driv och lätt för att vara proaktiv.
– Gillar att hålla presentationer.
– Fixar att arbeta både självständigt och i team.
– Är bra på att motivera, inspirera och argumentera.

Ansök genom att skicka din ansökan senast den 7 oktober med CV och personligt brev till charlotta@nullbulldozer.se och skriv copywriter i ämnesraden.

Hoppas vi ses och hörs!